Yeni Yorumlar

Gönderen Apr 16, 2019 .

Şişli Ambalaj Malzemeleri her türlü ambalaj malzemeleri çeşitlerini web sitemizden veya magazalarımızdan satın alabilirsiniz. Lokanta, otel, ofis, kurumsal firmaların ihtiyaç duydugu her türlü ambalaj malzemelerini web sitemizden tedarik edebilirsiniz. Toptan ve perakende satışımız vardır.

Gönderen Apr 16, 2019 .

Toptan Temizlik Sarf Malzemeleri web sitemizden veya mağazalarımızdan satın alabilirsiniz.  Tek kovalı, çift kovalı temizlik setleri, ıslak mop takımları, nemli mop takımları, cam silme peluşları, kazıma aletleri, süpürge, çöp kovaları, konteynır, inşaat sonrası temizlik malzemeleri, mikroffiber bezler,  yüzey temizleyiciler, ofis temizlik ürünleri, kağıt havlular, tuvalet kağıtları toptan ve perakende satışımız vardır. 

Her türlü konuda bilgi destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Gönderen Yuzey Temizleyiciler Apr 16, 2019 .

Otellerde kullanılan sıvı temizlik ürünleri, temizlik sarf malzemelerini web sitemizden online sipariş verebilirsiniz. Toptan ve perakende satışımız vardır. İstanbul içi siparişleri kendi araçmlarımızla teslimat yapıyoruz, İstanbul dışı siparişler anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleriyle yapmaktayız. 

 

Gönderen Kagit Havlular Apr 16, 2019 .

Otomatik kağıt havlu makinesi ile kağıt havlularınız manuel değilde, makineyle kullanmanız sağlanır. Otomatik kağıt havlu makineleri, hem tasarruf açısından hem de hijyenik kullanım açısından kolaylık sağlayan bir üründür. Web sitemizde hem havlu makinesi, hem de havlu kağıt ürünlerini toptan veya perakende satın alabilirsiniz. Her türlü soru  bilgi destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gönderen Apr 16, 2019 .

Sensörlü kağıt havlu makinesi fiyatlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Sensörlü kağıt havlu makinesi kullanarak, hem kağıt havludan  tasarruf yaparsınız, hem daha hijyenik temizlik sağlarsınız. Sensörlü kağıt havlu makinelerinde iki çeşit bulunmaktadır. 21 cm kağıt havlular ile 25 cm kağıt  havlular için özel üretilmiş havlu makineleri bulunmaktadır. 

Toptan Sıvı Bulaşık Deterjanlarımız, 5 litrelik ve 30 litreliktir. Web sitemizde satışa sunduğumuz bulaşık deterjanlarını toptan fiyata perakende de satın alabilirsiniz.

Her türlü konuda bilgi destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gönderen Apr 16, 2019 .

Toptan köpük sabun dispenseri fiyatlarını web sitemizden inceleyebilirsiniz, dilerseniz online sipariş verebilirsiniz. Köpük sabun dispenserlerinin yanı sıra, köpük sabun çeşitlerimizide inceleyebilirsiniz. Toptan fiyatına perakende satın alabilirsiniz. Köpük sabun dispencerleriniz 500 cc ve 1000 cc liktir.

Gönderen Kagit Havlular Apr 16, 2019 .

Cimri tuvalet kağıtları kullanımı pratiktir. Kapalı dispenseri sayesinde kağıt rulolar daha hijyenik koşullarda saklanmış olurken; her seferinde tek yaprak kullanım imkanı sunması daha ekonomik bir tüketim sağlamaktadır.